THE FACT ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About verificare istoric auto That No One Is Suggesting

The Fact About verificare istoric auto That No One Is Suggesting

Blog Article

Pentru micile reparatii, iti recomand aceasta trusa de scule auto profesionala. Merita sa o ai mereu in portbagaj, indiferent de starea actuala a masinii.

In Europa, una din sase masini a fost implicata intr-un accident major. Verifica istoric auto pentru a fi sigur ca ceea ce cumperi este conform asteptarilor. Verificarea istoricului iti poate dezvalui aspecte importante pe treatment nu le-ai sesizat la testarea masinii, mai ales daca nu esti professional in industria auto. VERIFICA ORICE MASINA AICI!

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Nu distribuim niciodată la nimeni numărul dvs de telefon. Telefon pentru plată Verificarea kilometrajului

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai swift, sau ca să afli dacă vehiculul tău este sigur de condus.

Un alt sfat util este sa observi starea masinii generally. O masina cu multe kilometri va prezenta semne evidente de uzura, cum ar fi o tapiterie uzata, sasiu corodat sau un volan foarte uzat.

Verificarea VIN este extrem de utila cand vrei sa afli mai multe despre istoricul unui vehicul inainte sa il achizitionezi. Poti afla daca masina a fost implicata in accidente ascunse sau daca a suferit daune majore, precum si daca a avut revizii periodice si kilometraj authentic.

Fie ca esti in procesul de achizitie a unei masini next-hand, fie ca vrei sa te asiguri ca masina proprie este in buna stare, Inspector Auto iti ofera toate informatiile necesare pentru a lua cea mai inteleapta decizie, intr-un mod simplu si quick.

Cand vine vorba de achizitionarea unui vehicul 2nd-hand, verificarea codului VIN joaca un rol de maxima importanta in procesul decizional.

Unde să verifica seria de sasiu/numărul VIN? Puteți verifica seria de șasiu on line (prin intermediul serviciilor electronice) folosind administrația guvernamentală sau rapoartele comerciale. Raportul autoDNA

Prin intermediul platformei carvertical.com, poti verifica daca masina a fost implicata in accidente ascunse sau daca a avut daune semnificative la caroserie.

Modificarea kilometrajului este o practica comuna in multe tari, nu doar in Romania. In Germania se estimeaza ca thirty% din masinile rulate au kilometrajul dat inapoi. Nu avem astfel de day disponibile in Romania , dar practica poate fi si mai frecventa decat in Germania. Nu e greu de explicat de ce atat de multe masini sunt vandute in acest mod; cu cat mai multi kilometri are, cu atat este mai mic pretul si masina se vinde mult mai greu. De fapt, in cazul anumitor masini importate, kilometrajul poate fi dat inapoi de doua ori: prima data in strainatate, apoi, din nou, in Romania. autoDNA aduna informatii despre kilometrajsi daca acestea sunt dispnibile, sunt adaugate in raport.

In acest sens, ai posibilitatea sa utilizezi website-ul RAR, treatment iti pune la dispozitie informatii importante despre verificare istoric auto kilometrii reali parcursi de masina.

Te-ai intrebat vreodata cat de importanta este verificarea kilometrajului unui autoturism next hand? Ei bine, sa stii ca acest facet este very important in procesul de cumparare a unei masini SH.

Report this page